Тушковані курячі шлунки в мультиварці

Тушковані курячі шлунки в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не багато хто воліє смак субпродуктів, але сьогодні я розвію все міфи і помилки. Готувати ми будемо, використовуючи мультиварку, так як курячі шлунки в підсумковому результаті виходять ніжними, соковитими, в міру жирним, а головне – дуже смачними. Якщо я вирішую скинути зайву вагу, це блюдо відмінно різноманітить мій обмежений раціон.

Додавати шлунки можна в салати, рулети, супи, а також поєднувати з гарнірами. Гасити шлунки можна з сезонними овочами, грибами, різними соусами і пастами. За даною технологією можна приготувати не тільки курячі шлунки, а також сердечка, печінку та інші субпродукти. Поєднувати шлунки я віддаю перевагу з серцями, виходить свого роду асорті. Перелік продуктів, які ми будемо використовувати досить простий.

Покроковий рецепт