Промиємо субпродукти і видалити зайвий жир. Відправимо шлунки в глибоку ємність. Додамо сіль, перець, трави, перемішаємо. Залишимо на кілька хвилин.
Лук очистимо, наріжемо півкільцями. Повторимо процедуру з іншими овочами.
Дно мультиварки змастимо рослинним маслом і в режимі «Випічка» обсмажимо цибулю.
Додаємо до цибулі шлунки, серця, болгарський перець, морква, вливаємо 0.5 л кип’яченої води. Закриваємо кришку, включаємо режим «Гасіння». Очікуємо протягом години, періодично помішуючи.
По закінченню заданого часу, шлунки готові до вживання. Ароматні, тушковані шлуночки у власному соку з овочами – готові! Додамо свіжу петрушку. Перемішаємо. Харчуйтеся смачно і правильно, готуйте з душею!