Для приготування цієї страви чистимо цибулю і моркву. А також беремо минтай, в моєму випадку він розморожений і потрошених.
Цибулю дрібно ріжемо і відправляємо обсмажуватися на сковороду до золотистого кольору.
Морква трьом на крупній тертці і відправляємо слідом за цибулею.
Поки цибулю з морквою обсмажується, ріжемо минтай на шматочки. Шматочки не повинні бути тонкі, інакше при гасінні риба розвалиться. Відправляємо минтай на сковороду з обсмаженими овочами. Обсмажуємо 5-7 хвилин. Кришкою сковороду не накриваємо.
Далі заливаємо рибу водою і додаємо томатну пасту. Солимо, додаємо спеції для риби, перемішуємо все це акуратно, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.
Вимикаємо нашу тушковану рибку, даємо їй настоятися 5 хвилин і все, страва готова. Спробуйте приготувати, це дуже смачно. Приємного апетиту!