Наші мамам потрібно було достатньо часу, щоб зварити борщ. Але з появою мультиварки цей процес став набагато швидше і простіше.
Покроковий рецепт
На дно каструлі нашої мультиварки наливаємо олію і вмикаємо режим Мультиповар на 160 градусів або режим Смаження. Поки масло нагрівається, м’ясо ріжемо на дрібні шматочки. Кидаємо в каструлю і злегка обсмажуємо.
Поки підсмажується м’ясо, ми чистимо і ріжемо овочі. Першим, для нашої засмажки, нарізаємо цибулю. І відразу ж відправляємо її в каструлю до м’яса.
Чистимо і тремо на крупній тертці моркву. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо до нього в каструлю моркву . Не забуваємо помішувати, щоб нічого не пригоріло.
Поки підсмажується лук і морква, ми чистимо і тремо на крупній тертці буряк. Натерту буряк ми також зсипаємо в каструлю до нашої засмажки. Як тільки овочі стануть м’якими, додаємо томатний соус, трохи водички, 1-2 столові ложки, і залишаємо гаситься під закритою кришкою 5-10 хвилин. В окремій ємності ставимо кип’ятитися воду для нашого борщу.
Поки гаситься зажарка, ми чистимо і ріжемо картоплю дрібними кубиками. А також дрібно нарізаємо або трьом на тертці капусту. Ріжемо солодкий перець, якщо він є. Так як це сезонний овоч, його можна не додавати.
Нарізані овочі зсипаємо в каструлю до вже готової засмажки, і заливаємо все окропом. Солимо і перчимо за смаком. Закриваємо кришку і чекаємо 45 хв.
Наш борщ готовий. На стіл подають із зеленню, сметаною і часником. Приємного апетиту!