Улюблені тюфтельки синочка!

Улюблені тюфтельки синочка! – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку відваримо рис до напівготовності.

Потім нарізати невеликими кубиками цибулю.

Нагріти сковороду, влити олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Ріжемо смужками підлогу солодкої перчины.

Додаємо в обжареный цибуля порізана на смужки солодкий перець , 2 ст ложки сметани, чорний перець і базилік.

Додаємо 150 мл молока і сіль. Доводимо падливу до смаку. І залишаємо на 7-10 хвилин чекати.


Порізати на великі шматочки філе і відправити в блендер.
Отримаємо фарш крупного помелу.

В отриманий фарш додаємо 1 яйце, 3 столові ложки рису, 0.5 ч. ложки солі і перець за смаком.
Все змішуємо.

У готову падливу викладаємо прям ложкою невеликі кульки фаршу і тушкуємо до готовності, це хвилин 20.(дивлячись якого обсягу вийшли тюфтельки).

Готове блюдо викладаємо в тарілку і прикрашаємо свіжим кропом. Приємного апетиту.