Для початку відваримо рис до напівготовності.
Потім нарізати невеликими кубиками цибулю.
Нагріти сковороду, влити олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Ріжемо смужками підлогу солодкої перчины.
Додаємо в обжареный цибуля порізана на смужки солодкий перець , 2 ст ложки сметани, чорний перець і базилік.
Додаємо 150 мл молока і сіль. Доводимо падливу до смаку. І залишаємо на 7-10 хвилин чекати.
Порізати на великі шматочки філе і відправити в блендер.
Отримаємо фарш крупного помелу.
В отриманий фарш додаємо 1 яйце, 3 столові ложки рису, 0.5 ч. ложки солі і перець за смаком.
Все змішуємо.
У готову падливу викладаємо прям ложкою невеликі кульки фаршу і тушкуємо до готовності, це хвилин 20.(дивлячись якого обсягу вийшли тюфтельки).
Готове блюдо викладаємо в тарілку і прикрашаємо свіжим кропом. Приємного апетиту.