Ви можете використовувати це блюдо як вегетаріанську закуску з смаженою цвітної капусти, а можете подати овоч в якості гарніру до м’ясної страви.
Покроковий рецепт
На окремі суцвіття розділити промиту цвітну капусту, потім зрізати всі великі живці. Що ж стосується хліба, то його потрібно перекласти в миску і подрібнити до стану дуже дрібної крихти.
В окремій мисці збити одне куряче яйце, потім додати приготовану яєчну суміш трохи меленого перцю і сіль, викласти суцвіття цвітної капусти, добре перемішати компоненти.
Далі усі суцвіття цвітної капусти потрібно додатково обваляти в дрібній хлібній крихті, потім перекласти їх в сковорідку і обсмажити з усіх боків до рум’яного відтінку в невеликій кількості кунжутної олії на сковорідці.
Викласти смажену капусту на папір і дати стекти зайвому маслу. Присипати капусту крупною сіллю і прикрасити зеленню. Подавати до столу в теплому вигляді.