Наближається час посту. Хочу запропонувати рецепт щей, тільки замість м’яса пропоную покласти гриби. Отже, нам знадобляться:
– Гриби
– Капуста
– Картопля
– Цибуля
– Морквина
Покроковий рецепт
Сполосніть всі овочі від землі. Моркву, цибулю і картоплю почистіть. Наріжте кубиками.
Картоплю і капусту покладіть в каструлю і залийте водою – 1,5 літра. Не забудьте посолити! І нехай вариться овочевий бульйон.
Висипте на сковорідку: моркву, цибулю та гриби. Налийте масло, за бажанням додайте томатну пасту і спеції.
Коли обсмажування придбала золотистий колір – перекладіть її в каструлю і варіть ще 10 хвилин.
Пісні щі готові!