Вегетаріанський гарбузово-гороховий суп-пюре з капустою

Вегетаріанський гарбузово-гороховий суп-пюре з капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт цієї страви простий у приготуванні. Суп легкий і ніжний на смак. Це відмінна закуска в поєднанні з часниковими грінками. Підходить для харчування дітей з 1 року життя.

Інгредієнти

Цвітна капуста – 150 грам свіжа або заморожена
Зелений горошок – 100 грам свіжий або заморожений
Гарбуз – 250 грам свіжа або заморожена
Рослинна рижієва олія – 1 столова ложка
Вершкове масло – 20 грам Вибрати вершкове або рижієву за смаком
Зелень петрушки – пучок
Зелень рукколи – 2 гілочки

Як приготувати Вегетаріанський гарбузово-гороховий суп-пюре з капустою

Щороку ряди вегетарианце і веганів поповнюються, а разом з ними збільшується і кількість різноманітних страв, відповідних цим світоглядів.

Покроковий рецепт

Цвітну капусту добре вимити під проточною водою. Звільнити качан від зеленого листя. Розрізати його навпіл і розібрати на суцвіття. Якщо є чорні крапки видалити з допомогою ножа.

Гарбуз вимити з губкою. Зняти шкірку, ложкою видалити насіння і нарізати великими кубиками.



У киплячу воду покласти цвітну капусту і заморожений горошок. Варити 10 хвилин і додати туди гарбуз і варити ще 10 хвилин.



З допомогою друшляка злити зварені овочі і збити їх блендером до пюреобразного стану. Посолити і влити столову ложку рижієва або додати вершкового масла за смаком. Прикрасити готову страву зеленню рукколи.