Рецепт цієї страви простий у приготуванні. Суп легкий і ніжний на смак. Це відмінна закуска в поєднанні з часниковими грінками. Підходить для харчування дітей з 1 року життя.
Інгредієнти
Цвітна капуста – 150 грам свіжа або заморожена | |
Зелений горошок – 100 грам свіжий або заморожений | |
Гарбуз – 250 грам свіжа або заморожена | |
Рослинна рижієва олія – 1 столова ложка | |
Вершкове масло – 20 грам Вибрати вершкове або рижієву за смаком | |
Зелень петрушки – пучок | |
Зелень рукколи – 2 гілочки |
Щороку ряди вегетарианце і веганів поповнюються, а разом з ними збільшується і кількість різноманітних страв, відповідних цим світоглядів.
Покроковий рецепт
Цвітну капусту добре вимити під проточною водою. Звільнити качан від зеленого листя. Розрізати його навпіл і розібрати на суцвіття. Якщо є чорні крапки видалити з допомогою ножа.
Гарбуз вимити з губкою. Зняти шкірку, ложкою видалити насіння і нарізати великими кубиками.
У киплячу воду покласти цвітну капусту і заморожений горошок. Варити 10 хвилин і додати туди гарбуз і варити ще 10 хвилин.
З допомогою друшляка злити зварені овочі і збити їх блендером до пюреобразного стану. Посолити і влити столову ложку рижієва або додати вершкового масла за смаком. Прикрасити готову страву зеленню рукколи.