Вегетаріанський морквяно-гарбузовий суп з імбиром

Вегетаріанський морквяно-гарбузовий суп з імбиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп-пюре з моркви та гарбуза вийде більш ароматним, якщо в нього буде додано свіжий імбир в невеликій кількості.

Інгредієнти

бульби картоплі – дві штуки
велика морква – один коренеплід
очищена гарбуз – 350 грам
овочевий бульйон або вода – 600 мл
головка ріпчастої цибулі – одна штука
очищені часникові часточки – два зубця
корінь імбиру – дві ч. ложки

Як приготувати Вегетаріанський морквяно-гарбузовий суп з імбиром

Суп-пюре з моркви та гарбуза вийде більш ароматним, якщо в нього буде додано свіжий імбир в невеликій кількості.

Покроковий рецепт

Всі промиті овочі за винятком часникових зубчиків почистити.

Корінь імбиру натерти на тертці, а інші овочі нарізати на дрібні кубики і пересипати в дволітрову каструлю. Додати овочевий бульйон. Поставити каструлю на середній вогонь, прогрівати до тих пір, поки він не почне інтенсивно кипіти.

Прийшла пора часнику. Його потрібно почистити і розчавити ножем часточки, додати в суп. Продовжити варіння морквяно-гарбузового супу ще хвилин тридцять.

Далі, за смаком посолити приготоване блюдо. Через 2 хвилини можна пюрировать.

Подавати до столу порційно, притрусивши січеною зеленню, чорним перцем і дрібно порізаним перцем чилі. Приємного апетиту!