Суп-пюре з моркви та гарбуза вийде більш ароматним, якщо в нього буде додано свіжий імбир в невеликій кількості.
Інгредієнти
бульби картоплі – дві штуки | |
велика морква – один коренеплід | |
очищена гарбуз – 350 грам | |
овочевий бульйон або вода – 600 мл | |
головка ріпчастої цибулі – одна штука | |
очищені часникові часточки – два зубця | |
корінь імбиру – дві ч. ложки |
Суп-пюре з моркви та гарбуза вийде більш ароматним, якщо в нього буде додано свіжий імбир в невеликій кількості.
Покроковий рецепт
Всі промиті овочі за винятком часникових зубчиків почистити.
Корінь імбиру натерти на тертці, а інші овочі нарізати на дрібні кубики і пересипати в дволітрову каструлю. Додати овочевий бульйон. Поставити каструлю на середній вогонь, прогрівати до тих пір, поки він не почне інтенсивно кипіти.
Прийшла пора часнику. Його потрібно почистити і розчавити ножем часточки, додати в суп. Продовжити варіння морквяно-гарбузового супу ще хвилин тридцять.
Далі, за смаком посолити приготоване блюдо. Через 2 хвилини можна пюрировать.
Подавати до столу порційно, притрусивши січеною зеленню, чорним перцем і дрібно порізаним перцем чилі. Приємного апетиту!