Великодній шафрановий паска з мигдалем і родзинками

Великодній шафрановий паска з мигдалем і родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Добігає кінця Великий Піст. Наближається Великдень – Свято найбільш шанований у православ’ї. В цей день ми відвідуємо церкву, ходимо один до одного в гості, фарбуємо яйця і печемо паски, у відповідності з традиціями, які живуть в нашому суспільстві ось вже сотні років.

Для мене це свято дуже традиційний. За сімейною традицією завжди готуюся до свята грунтовно, обов’язково сама печу паски і звичайно фарбую яйця. І ось знайшла в газеті новий рецепт, вірніше, не новий, але дуже старовинний рецепт паски– «Шафрановий паска». Саме так пекли наші бабусі. І ось, спробувала спекти….Дуже ароматний, дійсно святковий…

Прийшла весна – пора чудес.
Дзюрчить джерело – Христос воскрес!

Покроковий рецепт