Вершковий суп-пюре з печериць

Вершковий суп-пюре з печериць – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Беремо картоплю. Його необхідно помити і почистити. Нарізаємо його кубиками. У каструлю з водою додаємо овочевий бульйон, в якому варимо картоплю. Варимо до повної готовності картоплі. Бульйон перелити в окрему від картоплі ємність. Повинен вийде бульйон як на фото.



2. Поки вариться картопля, приступаємо до грибів. Печериці миємо, нарізаємо. Сковороду змащуємо маслом, кладемо гриби і ставимо на повільний вогонь. Далі чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Його також додаємо до печерицям. Додаємо вогонь. Смажимо до покриття грибів і цибулі золотистою скоринкою.

3. Гриби заливаємо вершками. Перемішуємо. Виливаємо овочевий бульйон. Знову перемішуємо. Кладемо картоплю.

4. Збиваємо все з допомогою блендера.

Ніжний суп готовий! Приємного апетиту!