Вершково-сирний суп з вермішеллю

Вершково-сирний суп з вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вершковий суп стане не тільки смачний обід, але улюбленим блюдом для всієї родини.

Покроковий рецепт

Для початку приготування вершкового супу необхідно в каструлю на 3,3 літра налити холодної води і покласти туди куряче м’ясо, у мене було куряче крило з філейної частиною. Довести до кипіння і зняти піну.

Поки закипає м’ясо порізати цибулю на терці потерти моркву, розігріти сковорідку, покласти вершкове масло, потім викласти цибулю з морквою обсмажити до золотистого кольору.

Коли м’ясо закипіло і ви зняли піну додаємо цибулю з морквою і варимо 20 хвилин.

Поки вариться бульйон чистимо картоплю і режим маленькими кубиками. Потім додаємо в бульйон і варимо ще 10 хвилин

Поки вариться картопля потріть на тертці плавлений сирок і додайте його в суп, зачекайте поки він повністю розчиниться.

Візьміть дрібну вермішель і коли сирок розчинитися в бульйоні, всипте вермішель.

Посоліть і додайте спеції в суп, також за бажанням можна додати зелень і перець горошком.
Проваріть 1-2 хвилини і вимикайте.

По можливості суп їсти відразу після приготування весь, так як коли він трохи постоїть то вермішель стає занадто м’якою.
Суп виходить дуже смачним і ароматним. Вершковий смак яскраво виражений. А зелень надає супу особливої пікантності!
Всім приємного апетиту!