Весняний суп з фрикадельками і шпинатом

Весняний суп з фрикадельками і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити очищені коренеплоди кубиком – моркву і картоплю. Промити овочі, залити чистою водою і відправити тушкуватися до напівготовності і м’якої структури.

Подрібнити кубиками цибулю. Додати в суп до коренеплодів.

Тим часом приготувати фарш з яловичини і свинини. Додати в суміш спеції, рубану або пюррированную в блендері цибулю і сіль. Перемішати і вбити у фарш яйце, щоб фрикадельки не розвалювалися. Мокрими долонями сформувати фрикадельки і додати в суп.

Всипати макарони чи локшину. Варити суп до готовності всіх компонентів.

Додати шпинат за 2 хвилини до готовності страви. Можна використовувати як свіжий, так і заморожений.

Довести перше страву до смаку і дати настоятися п’ять хвилин. Розлити по тарілках і подавати до столу гарячим.

Смачний і ароматний суп готовий! Перед подачею можна присмачити блюдо рубаною зеленню – петрушкою або базиліком. Приємного апетиту!