Відбивна куряча грудка з грибами і томатами

Відбивна куряча грудка з грибами і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Насамперед необхідно грудку порізати на шматки і відбити. Все викласти на деко, потім трохи посолити і додати спецій, для того, щоб додати страві вишуканого смаку.

Гриби ретельно промити і порізати. Цибуля так само нарізаємо, необов’язково дрібнити. Викладаємо в сковороду, додаємо оливкову олію і обсмажуємо до золотавої скоринки.

У той час поки гриби обсмажують, помідор нарізаємо кружечками, потім укладаємо на грудку. Всім відомо, що грудка суховата, а помідор зробить її соковитою. Трохи підсолюємо, щоб помідор не був кислим.

Коли гриби приготувалися, додаємо майонез і часник. Викладаємо на грудку

Завантажуємо деко в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів. Щоб грудка не пересохла, ставимо таймер на 17 -20 хвилин.

Заключним етапом натираємо сир на дрібній тертці. Дістаємо деко і викладаємо сир. Прибираємо в духовку на 2 хвилини.

Дістаємо, наше блюдо готове. Приємного апетиту!