Відбивна з курячої грудки в духовці з сиром і черрі

Відбивна з курячої грудки в духовці з сиром і черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, курячу грудку без кістки нарізаємо плоскими шматками і, накривши їх харчовою плівкою, відбиваємо з двох сторін спеціальним молоточком. Харчову плівку можна замінити поліетиленовим мішечком.

Відбитий шматок курячої грудки з кожної сторони натираємо сіллю і чорним меленим перцем.

Курячі відбивні перекладаємо на змащений рослинним маслом пергамент або фольгу. Змащуємо курятину майонезом.

Черрі нарізаємо на колечка. Укладаємо черрі на курячу відбивну.

Твердий сир подрібнюємо теркою. Сирної стружкою присипаємо відбивну з черрі.

В розігрітій до 190 градусів духовці відбивну з сиром і черрі запікаємо 25 хвилин. Приємного всім перекусу!