Рецепт для всіх любителів м’яса і не любителів довго морочитися над його маринуванням.
Інгредієнти
Свинина – 0,7 кг | |
Сіль – За смаком | |
Мелений чорний перець – За смаком | |
Рослинне масло – 1 ст. л. |
За цим рецептом відбивні виходять дуже ніжними і соковитими. Секрет у тому, що солити м’ясо треба практично в самому кінці приготування. За рахунок цього воно виходить не жорстким і не пересушеним.
Покроковий рецепт
Свинину помити, нарізати шматками товщиною приблизно 1 см
М’ясо посипати меленим чорним перцем і добре відбити з обох сторін.
Розігріти сковороду, налити соняшникову олію, смажити відбивні на середньому вогні з однієї сторони протягом 7 хвилин до золотистої скоринки.
Потім відбивні перевернути, посолити і обсмажувати з іншого боку так само протягом 7 хвилин.
Накрити відбивні кришкою і тушкувати протягом 10-15 хвилин. Потім перевернути м’ясо на іншу сторону, посолити і тушкувати з іншого боку під закритою кришкою так само протягом 10 хвилин. Готові відбивні!
Подавати краще зі свіжими овочами та соусом. Приємного апетиту!