Пласт листкового бездріжджового тіста перекладаємо на присипаний борошном стіл. Розкачуємо тісто. Вирізаємо коло, використовуючи об’ємну тарілку або кришку в якості шаблону. Відразу перекладаємо основу для пирога на деко, який рекомендуємо застелити пергаментом.
Промиту підготовлену полуницю нарізаємо на шматочки. Викладаємо начинку на основу пирога.
Полуницю присипаємо цукровим піском.
А ще потрібно посипати начинку крохмалем.
Оформляємо краю відкритого пирога.
Змащуємо їх збитим курячим яйцем.
Пиріг з полуницею відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин. Угощаемся смачним пирогом, коли він повністю охолоне. Приємного чаювання!