Відкритий пиріг з листкового тіста з полуницею (галета)

Відкритий пиріг з листкового тіста з полуницею (галета) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пласт листкового бездріжджового тіста перекладаємо на присипаний борошном стіл. Розкачуємо тісто. Вирізаємо коло, використовуючи об’ємну тарілку або кришку в якості шаблону. Відразу перекладаємо основу для пирога на деко, який рекомендуємо застелити пергаментом.

Промиту підготовлену полуницю нарізаємо на шматочки. Викладаємо начинку на основу пирога.

Полуницю присипаємо цукровим піском.

А ще потрібно посипати начинку крохмалем.

Оформляємо краю відкритого пирога.

Змащуємо їх збитим курячим яйцем.

Пиріг з полуницею відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин. Угощаемся смачним пирогом, коли він повністю охолоне. Приємного чаювання!