Вітамінний салат з пекінської капусти і авокадо

Вітамінний салат з пекінської капусти і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.







Моєму пекінську капусту шаткуємо, присаливаем і віджимаємо її, щоб пустила сік.
На обробній дошці нарізаємо кільцями цибулю, опускаємо в воду на 15 хвилин, щоб пішла гіркота.
Поки цибуля у воді, на тертці для корейської моркви натираємо моркву і додаємо до капусти, туди ж додаємо цибулю.





Очищаємо авокадо, нарізаємо слайсами і додаємо до овочів.
Окремо на сковороді смажимо кунжут 1 хвилинку і додаємо в ємність, перемішуємо і солимо за смаком.


Нарізаємо скибочками хлібець і смажимо на розпеченій сковороді без масла 1-2 хвилинку.
Викладаємо на тарілку салат, грінки і прикрашаємо лимоном.
Такий салат можна як самостійну страву або як додаток до основного.
Я тріскаю його навіть перед сном, адже, це шалено смачно і не впливає на фігуру!
Смачного обіду!