Готуємо продукти, шукаючи потрібну кількість інгредієнтів.
Агрус і груші промиваємо прохолодною водою.
Заливаємо пластівці молоком і водою. Ставимо на сильний вогонь. Приблизно через 5 хвилин вівсянка закипить.
Поки каша вариться, нарізаємо кубиками груші. Їх розмір залежить тільки від ваших уподобань. Чим більше кубики, тим солодший і сахаристее здасться вівсянка.
Коли вівсянка закипіла, додаємо в неї наші груші, аґрус (цілком), цукор. Перемішуємо. І вимикаємо.
Дати каші настоятися 5-7 хвилин. І можна подавати до столу.
Вівсянка з грушами і аґрусом допоможе наповнити організм вітамінами в осінній час. Рекомендується вживати її разом з натуральним соком або морсом.
Приємного апетиту!