Яблучний пиріг тане в роті

Яблучний пиріг тане в роті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Розбити яйця в глибоку миску, додати цукор і ванілін, збити віночком.


Поступово до яєць просіяти борошно, ретельно все перемішати. Тісто повинне вийти рідкуватим.

Яблука помити, почистити від хвостиків і насіннєвих коробочок, порізати на дольки.

Форму для випічки змастити соняшниковою олією і злегка присипати манною крупою. Для впевненості в тому, що пиріг не пригорить.

Поставити в духовку розігріватися при 180 градусах, в цей час переставити форму дл випічки на деко і викласти в неї яблучні дольки.

Рівномірно залити яблучні дольки тестом і відправити майбутній пиріг в духовку на 45 хвилин.

Готовий пиріг поставити остигати. Після охолодження його можна присипати цукровою пудрою.