Яблука в мікрохвильовці

Яблука в мікрохвильовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Можна додавати родзинки, гвоздику, корицю, цукати, пластівці, сир все що душі завгодно.
Для початку моєму саме яблуко і даємо йому висохнути. Потім обережно вирізаємо серцевиною. Яблука з вирізаною серцевиною довго зберігати не варто, так як вони починають темніти. Перед тим як почати фарширувати саме яблучко, його можна збризнути лимонним соком.



Беремо мед і накладаємо його всередину, потім додаємо вершкове масло і додаємо волоський горіх. Начинку можете вибрати будь-яку, на ваш розсуд. Фаршируєте яблучко не щільно, залишаючи приблизно один сантиметр до верху. Так як начинка буде танути в процесі приготування і може потекти через верх. Потім ставимо в мікрохвильову піч на три, чотири хвилинки.

Яблучко готово. Для прикраси можете присипати цукровою пудрою зверху. Зберігати таке блюдо можете в холодильнику два або три дні. Десерт готовий до вживання.