Яблука в жовтій карамелі і шоколадною крихтою

Яблука в жовтій карамелі і шоколадною крихтою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим етапом підготуємо яблука: помити, видалити плодоніжку і надягти на паличку.

Шоколад тремо на крупній тертці. Пересипаємо в невелику тарілочку.

Готуємо карамель. Цукор висипаємо в невелику каструльку або сотейник. Додаємо воду і харчовий барвник. Ставимо на середній вогонь. Помішуємо до повного розчинення.


Коли карамельна суміш готова, опускаємо в неї яблука. Намагаємося рівномірно розподілити карамельну глазур.

Поки глазур не зовсім затверділа, занурюємо в стружки шоколаду і ставимо остигати. Я поквапилася і цукор розчинився не до кінця, вийшла цукрова глазур, але не менш смачно.