Як приготувати соковиті котлети

Як приготувати соковиті котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У такому “соусі” навіть куплені котлети-напівфабрикати виходять дуже смачними і апетитними.

Інгредієнти

Рослинне масло – 2 ст. ложки
Помідори – пару штук
Сушена зелень – за смаком
Котлети – 5-8 шт.
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Як приготувати соковиті котлети

Котлети, приготовані таким способом отримують надзвичайно соковитими, ніжними і повітряними. Тим, кому протипоказана жирна їжа, такий спосіб обсмажування буде кращим варіантом. Виходять і підсмаженою, і соковитими.

Покроковий рецепт

1. На сковороду влити кілька столових ложок рослинного масла. Прожарити масло на середньому вогні.

2. Один великий помідор або пару середніх помити. Обдати їх окропом і зняти шкірку. Помідори порізати на невеликі скибочки і перекласти в чашу блендера, подрібнити. Потім овоч перелити на сковорідку.

3. Прикрити кришкою і дати їм нудитися в межах двох-трьох хвилин.

4. Тушковані помідори приправити сушеної зеленню пряних трав, сіллю і перцем.

5. Викласти в приготований соус і обсмажувати котлети по 2-3 хвилини з обох сторін.

6. Ці котлети можна подавати до будь-якого гарніру. Страва чудово обходиться і без додаткової підливи.