У такому “соусі” навіть куплені котлети-напівфабрикати виходять дуже смачними і апетитними.
Інгредієнти
Рослинне масло – 2 ст. ложки | |
Помідори – пару штук | |
Сушена зелень – за смаком | |
Котлети – 5-8 шт. | |
Сіль, перець – за смаком |
Котлети, приготовані таким способом отримують надзвичайно соковитими, ніжними і повітряними. Тим, кому протипоказана жирна їжа, такий спосіб обсмажування буде кращим варіантом. Виходять і підсмаженою, і соковитими.
Покроковий рецепт
1. На сковороду влити кілька столових ложок рослинного масла. Прожарити масло на середньому вогні.
2. Один великий помідор або пару середніх помити. Обдати їх окропом і зняти шкірку. Помідори порізати на невеликі скибочки і перекласти в чашу блендера, подрібнити. Потім овоч перелити на сковорідку.
3. Прикрити кришкою і дати їм нудитися в межах двох-трьох хвилин.
4. Тушковані помідори приправити сушеної зеленню пряних трав, сіллю і перцем.
5. Викласти в приготований соус і обсмажувати котлети по 2-3 хвилини з обох сторін.
6. Ці котлети можна подавати до будь-якого гарніру. Страва чудово обходиться і без додаткової підливи.