Мастика – відмінна альтернатива крему для святкового торта. До того ж, з неї можна робити красиві їстівні фігурки.

Інгредієнти
| Маршмеллоу (м’який зефір) – 100 г | |
| Цукрова пудра – 200 г | |
| Вода – 2 ст. л. | |
| Вершкове масло – 1 ст. л. |
Як зробити мастику для торта (замість крему) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Мастика – відмінна альтернатива крему для святкового торта. До того ж, з неї можна робити красиві їстівні фігурки.

| Маршмеллоу (м’який зефір) – 100 г | |
| Цукрова пудра – 200 г | |
| Вода – 2 ст. л. | |
| Вершкове масло – 1 ст. л. |