.
Інгредієнти
Печінка яловича – 300 г | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Гриби – 150 г (печериці) | |
Сметана – 3 ст. л. | |
Вода – 1 стакан | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Ніжна яловича печінка з картопляним пюре.
Покроковий рецепт
Печінку перекрутити двічі на м’ясорубці. Посолити, поперчити, додати яйце. Перемішати.
Додати борошно. Повинна вийти консистенція, як тісто на оладки.
Посмажити млинець на сковорідці на олії з обох сторін.
Повторити, поки не закінчиться тісто.
Млинці нарізати на шматочки.
Промити і нарізати гриби.
Обсмажити їх на рослинній олії до золотистого кольору.
Поки смажаться гриби нарізати дрібно цибулю і натерти моркву.
Додати обидва компоненти до грибів. Смажити ще 5 хвилин.
У склянці з водою розвести 3 столові ложки сметани. Додати трохи солі, спецій.
Вилити суміш в сковороду і тушкувати 15 хвилин. При необхідності досолити.
Подавати печінку з картопляним пюре. Приємного апетиту!