.

Інгредієнти
| Печінка яловича – 300 г | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Морква – 1 шт. | |
| Гриби – 150 г (печериці) | |
| Сметана – 3 ст. л. | |
| Вода – 1 стакан | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Рослинне масло – для смаження |
Як приготувати Яловича печінка з грибами
Ніжна яловича печінка з картопляним пюре.
Покроковий рецепт

Печінку перекрутити двічі на м’ясорубці. Посолити, поперчити, додати яйце. Перемішати.

Додати борошно. Повинна вийти консистенція, як тісто на оладки.

Посмажити млинець на сковорідці на олії з обох сторін.

Повторити, поки не закінчиться тісто.

Млинці нарізати на шматочки.

Промити і нарізати гриби.

Обсмажити їх на рослинній олії до золотистого кольору.

Поки смажаться гриби нарізати дрібно цибулю і натерти моркву.

Додати обидва компоненти до грибів. Смажити ще 5 хвилин.

У склянці з водою розвести 3 столові ложки сметани. Додати трохи солі, спецій.

Вилити суміш в сковороду і тушкувати 15 хвилин. При необхідності досолити.

Подавати печінку з картопляним пюре. Приємного апетиту!
