Яловичі відбивні під овочевий шубою

Яловичі відбивні під овочевий шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо порізати на шматочки товщиною 1 см і відбити.

Покласти м’ясо в глибоку ємність, посолити, поперчити, додати приправи, соєвий соус, перемішати і залишити на 1 годину. Можна і довше.

Картоплю очистити про нарізати кружечками.

Помідор нарізати півкільцями.

Перець нарізати півкільцями.

Змішати овочі.

Форму для запікання змастити олією, викласти м’ясо. Зверху можна змастити майонезом.

Зверху викласти овочі. Запікати в духовці 1 годину при температурі 200 градусів.

Сир натерти на тертці.

Посипати блюдо сиром за 5-10 хвилин до готовності.

Ось і готово.