Яловичий стейк на домашньому грилі – прекрасне рішення для швидкого вечері.
Інгредієнти
Яловичина – 2 шт. | |
Сіль – за вксу | |
Червоний перець – за бажанням | |
Рослинне масло – для смаження |
Як приготувати Яловичий стейк-антрекот на сковороді
Яловичий стейк на домашньому грилі – прекрасне рішення для швидкого вечері. Головне правило при готуванні стейка не перетримати його.
Покроковий рецепт
М’ясо помити, нарізати на шматки товщиною в 1,5-2 див.
Обсмажити на сковороді гриль по 5 хвилин з обох сторін. Сковорода-гриль не дасть маслу вбратися в м’ясо і створить повітряний прошарок між ними. Сковорода обов’язково повинна бути розпечена до межі, але масло не повинно диміти.
М’ясо посолити крупною сіллю, посипати червоним перцем горошок.Подавати м’ясо з овочами.
Приємного апетиту!