Яловичий стейк-антрекот на сковороді

Яловичий стейк-антрекот на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловичий стейк на домашньому грилі – прекрасне рішення для швидкого вечері. Головне правило при готуванні стейка не перетримати його.

Покроковий рецепт

М’ясо помити, нарізати на шматки товщиною в 1,5-2 див.

Обсмажити на сковороді гриль по 5 хвилин з обох сторін. Сковорода-гриль не дасть маслу вбратися в м’ясо і створить повітряний прошарок між ними. Сковорода обов’язково повинна бути розпечена до межі, але масло не повинно диміти.

М’ясо посолити крупною сіллю, посипати червоним перцем горошок.Подавати м’ясо з овочами.
Приємного апетиту!