Яловичина, тушкована з овочами в пиві

Яловичина, тушкована з овочами в пиві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі овочі почистити і порізати. Їх можна різати як завгодно, у тому числі і м’ясо. Якщо ви любите великі шматки, ріжте так, якщо розміром з укус, дерзайте.

Борошно насипати в чашку. Обваляти м’ясо в борошні. Відкласти в сторону.

У великій сковороді на сильному вогні, з додаванням оливкової олії, обсмажити часник і цибулю до м’якості і появи запаху часнику (близько 2-х хвилин).

Додати м’ясо і смажити ще 4 хвилини, періодично помішуючи.

Додати всі нарізані овочі (морква, картопля, селера), смажити протягом 1 хвилини.

Потім додати пиво і консервовані порізані на шматочки помідори (томати слід очистити від шкірки, так як вона буде потрапляти і псувати весь смак страви).

Довести м’ясо в пиві до кипіння, перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько півтора годин, періодично помішуючи. Якщо їжа буде пригорати, додайте трохи води. Спробуйте м’ясо, якщо воно м’яке, блюдо готове, якщо немає — тушкуйте ще 15 хвилин або близько того. В кінці готування все посоліть і поперчіть за смаком. Додайте рубану зелень (петрушку або кріп, що ви любите). От і все! Яловичина в пиві, тушкована з овочами готова. Можна подавати до столу.
Приємного апетиту!