Яловичина, тушкована з овочами в пиві

Яловичина, тушкована з овочами в пиві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли я в перший раз приготувала тушковане м’ясо в пиві з овочами – це була катастрофа! Я слідувала рецептурою одних з перших кулінарних книг Джеймі Олівера (в 2001 році) і намагалася відтворити цей рецепт на моїй кухні. Я не знаю, що пішло не так. Може пиво було не те, може я переплутала кроки і рано додала пиво… В результаті у страві з’явився гіркий їдкий дріжджовий смак. Я була розчарована.

Але ось уже минуло 11 років, і я вирішила дати ще один шанс цій страві, і не пошкодувала! Мені настільки сподобалося ніжне м’ясо в пиві, запаху не було! Через 2 дні я знову приготувала страву. Дуже смачно! Прекрасне блюдо, яке легко і швидко приготувати. Рецепт стане у нагоді для людей не люблять жирну їжу, дотримують здоровий спосіб життя. Рецепт, мабуть, віднесу до чеської кухні. Так як саме в Чехії найчастіше в ресторанах зустрінеш м’ясо в пиві.

Покроковий рецепт