Яловичина зі стручковою квасолею в гострому маринаді

Яловичина зі стручковою квасолею в гострому маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Класичне поєднання яловичини і стручкової квасолі.

Інгредієнти

стручкова квасоля – два повних склянки
натуральний яблучний або рисовий оцет – шість ч. ложок
вирізка яловича – 1,4 кг
кунжутне масло – одна чайна ложка
густий соус соєвий – чотири ст. ложки
мелений чорний перець – за смаком
соус чилі – одна ч. ложка
морська сіль тонкомолота – за смаком
оливкова олія – одна ч. ложка

Як приготувати Яловичина зі стручковою квасолею в гострому маринаді

Готується така страва з яловичини зі стручковою квасолею в маринаді дуже швидко.

Покроковий рецепт

В миску середнього розміру влити два види соусу, додати кунжутне масло, влити в достатній кількості оцет, злегка збити все міксером, тимчасово відставити в сторону ємність з приготовленим маринадом.

Підготувати важку сковороду, прогріти в ній трохи оливкової олії, далі промити і підсушити трохи яловичу вирізку, м’ясо нарізати тоненькими смужками. Перекласти у вільну глибоку тарілку, приправити перцем, зовсім небагато посолити, ретельно перемішати руками.

Викласти нарізану яловичину в сковороду і обсмажувати її при регулярному помішуванні приблизно чотири хвилини, потім приготоване м’ясо перекласти на блюдо і прикрити харчовою фольгою.

Викласти в сковорідку, де раніше готувалася яловичина, стручкову квасолю, видаливши попередньо у всіх стручків хвостики, перемішати обсмажувати хвилини дві. Влити в сковорідку третину склянки відфільтрованої води, накрити посуд кришкою і томити квасолю хвилин п’ять.

Як тільки сковороди випарується вся рідина, потрібно влити маринад, при частому помішуванні готувати стручкову квасолю пару хвилин, додати обсмажене м’ясо, розмішати все ще раз, прогріти трохи компоненти.

Викласти яловичину зі стручковою квасолею в гострому маринаді на плоске блюдо і подавати до столу з яким-небудь легким салатом.