Яскраве рагу з овочевих культур з баклажанами

Яскраве рагу з овочевих культур з баклажанами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочі миємо та очищаємо від шкіри.

Цибулину дрібно нарізаємо на кубики.

Миту і очищену порцію морквини потрібно натерти на тертці (великої) або подрібнюємо блендером. Засипаємо овочі в чашу мультиварки, виходячи з моделі включаємо режим Гасіння або Рагу.

Додаємо помідор, заздалегідь нарізаний на кубики.

Слідом солодкий перець (теж кубики). Баклажан варто очистити від шкіри, нарізаємо такими ж кубиками, додаємо до основної маси.

Останнім засипаємо попередньо очищений і нарізаний також на кубики кабачок. Солимо, перчимо, додаємо за смаком зелень і приправи. Добре перемішуємо і залишаємо тушкувати до закінчення режиму приготування.