Єврейська шакшука з томатом, перцю з яйцем

Єврейська шакшука з томатом, перцю з яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перш, ніж взятися за приготування, варто очистити, вимити й подрібнити всі овочі. Подрібнити цибулю на великі півкільця. Обсмажити овочеві скибочки на нерафінованій рослинній олії.

Всипати дрібно нарізані болгарські перці і помідори. Можна використовувати як свіжі, так і заморожені овочі.

Влити томатний сік і довести ароматну закуску до смаку.

Готувати підливу до бажаної густоти, вбити яйця і готувати полугустого жовтка під кришкою.

Єврейська шакшука готова!

Подавати смачне і ароматне блюдо рекомендується з сирною нарізкою і шматочками лаваша або чорного хліба. Хлібобулочні вироби можна занурювати в підливку або яєчний жовток. Приємного апетиту!