Додаємо в миску яйця, сіль і перемішуємо до побіління жовтків
Додати крохмаль з борошном і перемішати
Розігріваємо молоко і додаємо в миску з вмістом. Розчиняємо з тестом. Ставимо на маленький вогонь,постійно помішуючи, 2 хвилини, до загустіння.
Викладаємо наше тісто – крем на деко і ложкою розподіляємо шар .
Ставимо в морозилку на 30 хвилин (важливо обмотати деко харчовою плівкою).
Витягуємо отриманий “млинчик” і розрізаємо на рівні кубики.
Білки, які залишилися після крему перелити в миску і збиваємо.
Паніруємо “кубики-снеки” в такому порядку: спочатку в борошні, потім у збиті білки і потім в панірувальні сухарі.
Тримаємо у фритюрі приблизно 20 секунд, приблизно, по 7 кубиків до появи скоринки.
Подаємо снеки з яким-небудь соусом. Приємного апетиту!