Закуска з хліба з крабовим мясом і огірком

Закуска з хліба з крабовим мясом і огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З білого хліба вирізати гуртки маленького розміру за допомогою чарки.

Огірок розрізати навпіл. Нарізати тонкі довгі пластини з половинок.

Крабове м’ясо дрібно нарізати. Додати туди дрібно нарізану цибулю (за бажанням, але без нього буде прісно) і майонез. Перемішати – це начинка.

Беремо наш коло хліба і обертаємо його огіркової платівкою. Закріплювати її ніяк не треба, т. до огірок соковитий і краю самі прилипнуть один до одного. (Важливо, щоб краї сходили нанівець).

Начинку викладаємо в утворився стаканчик.

Центр прикрашаємо ягідкою червоної смородини і листям петрушки.

Виходить ось така краса. Вони швидко просочаться і стануть смачними і ніжними.
Приємного апетиту!