З білого хліба вирізати гуртки маленького розміру за допомогою чарки.
Огірок розрізати навпіл. Нарізати тонкі довгі пластини з половинок.
Крабове м’ясо дрібно нарізати. Додати туди дрібно нарізану цибулю (за бажанням, але без нього буде прісно) і майонез. Перемішати – це начинка.
Беремо наш коло хліба і обертаємо його огіркової платівкою. Закріплювати її ніяк не треба, т. до огірок соковитий і краю самі прилипнуть один до одного. (Важливо, щоб краї сходили нанівець).
Начинку викладаємо в утворився стаканчик.
Центр прикрашаємо ягідкою червоної смородини і листям петрушки.
Виходить ось така краса. Вони швидко просочаться і стануть смачними і ніжними.
Приємного апетиту!