Розморожуємо листкове бездріжджове тісто і нарізаємо його на смужки шириною 1-1,5 див
Беремо конусоподібну заготівлю і намотуємо тісто на неї таким чином, щоб подальший обіг був з нахлестом на попередній оборот на 2-3 мм. Якщо не робити нахлест, то при запіканні тісто буде набухати і між смужками утворюється зазор.
Заготовки з тестом відправляємо в духовку на 20-30 хвилин при температурі 175 градусів.
Поки трубочки запікаються, готуємо начинку. Для цього відварюємо куряче філе в підсоленій воді. Нарізаємо на кубики невеликого розміру.
Потім беремо корнішони, нарізаємо маленькими кубиками і додаємо до філе.
Чистимо часник пропускаємо через землянку, додаємо до курки і корнишонам. Додаємо майонез і добре перемішуємо.
Готові трубочки дістаємо з духовки, даємо охолонути. Отриманою масою наповнюємо трубочки з допомогою кондитерського пакета або ж просто ложечкою. Оригінальна закуска готова.