Запечена груша з сиром і горіхами

Запечена груша з сиром і горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Що можна приготувати з груші? Особливо якщо у вас намічається романтичний вечір або звана вечеря. А може ви просто хочете здивувати своїх близьких… позбавиться від груш на кухні або не доеденных млинців? Ось простий рецепт – груша з млинцями. Груша нафарширована сиром і кедровими горішками. Ніжний сир з білою цвіллю як не можна до речі підходить і ідеально поєднується з грушею. За смаком можна додати сироп або рідкий мед. Як горішків, краще використовувати кедрові. Ну, або кешью, вони більш м’які з горіхів. Якщо груша вийшла занадто солодким, можна полити її лимонним соком. Але не переборщіть!

Груша – дивовижний фрукт, так як в залежності від сорту, смак страви може суттєво змінюватися. Тому при виборі груші будьте уважні, так як одні гарні для десертів, інші для салатів, а треті для м’ясних страв. У даному рецепті беріть грушу твердих стільників, так як в процесі готування вона буде запікатися. У мене груша “каліфорнія”, але вона не стигла і досить жорстка. На додаток до страви можна подати кульки морозива. Дуже смачно! Кількість інгредієнтів розрахована на 1 порцію.

Покроковий рецепт