Прекрасна ідея урізноманітнити своє меню – приготувати картопля, фарширований грибами і цибулею.
Інгредієнти
картопля – 6-8 штук кількість в залежності від розміру | |
цибуля – 1 головка | |
гриби – 200 г | |
масло вершкове – за смаком | |
сіль, перець – за смаком | |
сир – 50 г |
Фарширований картопля буде доречним приготувати як в звичайний день, так і в свято. Це смачне і цікаве блюдо.
Покроковий рецепт
Беремо великі бульби, гарненько миємо. Відварюємо наші картоплини в злегка підсоленої воді або запікаємо до готовності в духовій шафі.
Зрізаємо у кожної картоплини верхівку. Виймаємо чайною ложечкою внутрішню частину, щоб вийшли човники стінками товщиною 1 див.
Грим миємо, чистимо, нарізаємо і обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею.
Залишився пюре змішуємо з олією, грибами і цибулею. За смаком солимо, перчимо. Повертаємо в стаканчики, набиваючи їх.
Зверху можна полити сметаною. У висновку натираємо сир і посипаємо зверху, ставимо на 10 хвилин у духовку.