Запечена картопля з беконом і цибулею

Запечена картопля з беконом і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спершу потрібно нарізати картоплю на половинки, промити і висушити. Натерти картоплю спеціями, паприкою, сіллю. Залишити маринуватися на кілька хвилин.

Викласти половинки коренеплоду в глиняну форму, змащену маслом.

Нарізати тонкими кільцями цибулю і викласти на картоплю.

Покрити половинки картоплі, нарізаного скибочками бекону.

Посипати блюдо сухим часничком і білим перцем. Відправити картоплю з беконом і цибулею в духову шафу, розігрітий до 200 градусів. Запікати коренеплід до рум’яності і м’якості. За п’ять хвилин до готовності відкрити кришку, щоб сало гарненько выжарилось, стало золотистим і апетитним.

Смачний, ситний і неймовірно ароматний гарнір готовий!

Подавати картоплю разом з холодними салатами зі свіжих овочів, освіжаючими закусками і сметанним соусом. Приємного апетиту!