Запечена картопля з сердечками в молоці

Запечена картопля з сердечками в молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очистити і порізати крупно картопля, скласти в горщик.

Моркву очищаємо і ріжемо теж крупно, цибулю нарізаємо кубиками і подрібнюємо часник. Всі відправити до картоплі.

Сердечка вимити і нарізати уздовж. Я брала индюшиные і різала на 4 частини, якщо курячі використовувати можна не різати, а тільки очистити від трубочок.
Додати до решти інгредієнтів.



Додати лавровий лист, сіль, перець і спеції. Залити до половини водою і додати молоко. Перемішати і відправити в духовку з температурою 250 градусів на 50-60 хвилин.
Приємного апетиту!