.
Інгредієнти
Картопля – за смаком | |
Бекон – смужки |
Як приготувати Запечену картоплю, загорнутий в бекон
Покроковий рецепт
Сиру картоплю почистити.
Загорнути кожен картоплю в смужку копченого бекону. Солити картоплю немає необхідності, так як бекон і так солоний.
Викласти картоплю в вогнетривке блюдо і закрити його фольгою. Поставити в духовку на 50-60 хвилин при температурі 200 С. Через годину акуратно відкрити фольгу (обережно не обожгитесь!) і спробувати проткнути збоку картоплю. Якщо картопля готовий (м’який), вийняти, викласти на блюдо і подавати до столу.
Це дуже смачно! Солоний хрусткий бекон з картоплею! Насолоджуйтесь!