Запечена картопля

Запечена картопля – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варіантів приготування картоплі просто не считаемое безліч, це один з найулюбленіших гарнірів на будь-якому святі. Складно уявити нашу російську кухню без цього чудового овочу, адже не так давно його називали “чортове яблуко” і геть відмовлялися використовувати. Зараз це може здатися смішним і безглуздим, неможливо приготувати справжній борщ або олів’є без участі картоплі.

У нашому рецепті вона буде виступати самостійним блюдом, дуже смачна, ситна і пряна запечена картопля. Величезну роль в цьому блюді грають спеції, чим їх більше і чим вони різноманітніше, тим смачніше вийде вечерю. У нашому рецепті були використані два види перцю: мелений чорний і червоний, гірчиця, кмин, петрушка, базилік і коріандр, а також свіжий кріп і цибулю. Готувати можна з додавання будь-якого масла, але оливкова надає більш насичений смак страви.

Покроковий рецепт