Запечена картопля

Запечена картопля – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Добре миємо картоплю, так як чистити ми його не будемо. Щоб вся земля точно відмилася, можна замочити його в гарячій воді, буквально на 10 хвилин.

Ріжемо приблизно на 4 частини, робимо часточки. Серветкою прибираємо зайву рідину і кладемо в миску.

Додаємо спеції, оливкова олія, зелень, тертий часник і сіль, все добре перемішуємо, щоб кожна часточка просочилася.

Застеляємо деко папером, можна використовувати фольгу і викладаємо скибочки, шкіркою вниз. Випікаємо при 170 градусах.

Для того, щоб перевірити картоплю на готовність, можна проткнути її зубочисткою, якщо повністю всередині м’яка – значить готова. Поєднуватися буде практично будь-який соус, майонез або кетчуп.