Запечена кукурудза з перцем чилі, в фользі

Запечена кукурудза з перцем чилі, в фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Кукурудзу відварюємо до готовності в підсоленій воді. Якщо кукурудза молода, то це займає трохи хвилин.

2. Перець чилі вимити, обсушити від вологи і порізати маленькими шматочками. Можете видалити насіння чилі, вони – найбільш пекуча частина перцю.


3. Вершкове масло змішати порізаним перцем і розтерти.

4. Намазати кукурудзу маслом, загорнути у фольгу і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

5. Потім фольгу відкрити, режим в духовці перевести в режим гриля і готувати ще 5 хвилин, поки кукурудза злегка не підсмажиться.