Запечена курка в маринаді

Запечена курка в маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

курка – 1 шт
майонз – 3 сталовые ложки
гірчиця – 1 чайна ложка
сіль – за смаком
спеції – за смаком

Як приготувати Запечена курка в маринаді

Для приготування нашого страви нам знадобиться ціла тушка курки, майонез, гірчиця, спеції і сіль. Щоб замаринувати курку, багато часу не треба. Це м’ясо дуже швидко вбирає будь-маринад. Досить дати її пару хвилин постояти в ньому, і смак буде чудовий. Для цього можна використовувати будь-які інгредієнти, звичайно, потрібно враховувати їх поєднання. Ми будемо використовувати майонезно-гірчичний маринад. Запікати будемо без використання олії на папері для випікання.

Покроковий рецепт