Запечена курка в медово-гірчичному соусі

Запечена курка в медово-гірчичному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курочка соковита, солодко-гострий, а головне – швидко приготована.

Інгредієнти

Курка(будь-які частини) – 6шт (1 ціла)
Мед – 2ст.л
Гірчиця (не гостра) – 2ст.л.
Олія соняшникова – 1ст.л.
Сіль – 1 год.л.
Перець – За бажанням

Як приготувати Запечена курка в медово-гірчичному соусі

Після свинини з медом і соєвим соусом, захотілося ще експериментів. І підучився просто вибух смаку!

Покроковий рецепт

На дно жароміцної посуду викладаємо частини курки. Якщо посуд металевий, попередньо змастіть соняшниковою олією.


У мисці ретельно збиваємо виделкою мед, гірчицю, олію і сіль.

Змащуємо Соусом курку з усіх боків. На цьому етапі можна посипати перцем кожен шматочок. Ставимо страву в попередньому розігріту духовку при 180′ на 45-50 хвилин до появи золотої скоринки.

Готову страву полити соком, що виділився під час готування. Подавати можна з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту.