Курочка соковита, солодко-гострий, а головне – швидко приготована.
Інгредієнти
Курка(будь-які частини) – 6шт (1 ціла) | |
Мед – 2ст.л | |
Гірчиця (не гостра) – 2ст.л. | |
Олія соняшникова – 1ст.л. | |
Сіль – 1 год.л. | |
Перець – За бажанням |
Після свинини з медом і соєвим соусом, захотілося ще експериментів. І підучився просто вибух смаку!
Покроковий рецепт
На дно жароміцної посуду викладаємо частини курки. Якщо посуд металевий, попередньо змастіть соняшниковою олією.
У мисці ретельно збиваємо виделкою мед, гірчицю, олію і сіль.
Змащуємо Соусом курку з усіх боків. На цьому етапі можна посипати перцем кожен шматочок. Ставимо страву в попередньому розігріту духовку при 180′ на 45-50 хвилин до появи золотої скоринки.
Готову страву полити соком, що виділився під час готування. Подавати можна з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту.