Ситна страва підходить як для сімейного вечері, так і для святкового застілля.
Покроковий рецепт
Підготуємо необхідні продукти. Відварна квасоля, філе курки, морква, цибуля, сир, перець.
Куряче філе ріжемо на невеликі шматочки.
Моркву і сир натираємо на крупній тертці.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Перець ріжемо на свій розсуд.
Куряче філе, моркву і цибулю обсмажуємо окремо.
У форму для випікання викладаємо квасолю, зверху на неї обсмажене м’ясо.
Викладаємо наступний шар з цибулі і моркви, уклавши зверху перчик.
Змащуємо майонезом і посипаємо тертим сиром.
Ставимо страву в розігріту до 200 градусів духовку.
Готуємо до утворення рум’яної скоринки.
Квасоля під шубкою готова!