Запечена мойва

Запечена мойва – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мойву злегка розморозити, помити, висушити за допомогою паперових рушників і викласти на деко в ряд.
Зверху посолити, поперчити і викласти кружечки лимона.
Ось як це виглядає.

В розігрітій до 180 градусів духовці випікати рибку близько 30 хвилин. Цього часу їй достатньо буде.



Я завжди мойву подаю разом з печеною картоплею. Точно на такій же деко викладаю кружечками картоплю, попередньо намазаний спеціями та олією. Якщо картопля молода, його можна не очищати від шкірки, а просто добре вимити.
У готовому вигляді все це виглядає ось так.
За бажанням можна подавати разом з соусом та зеленню. Соус підійде сюди будь, наприклад вершково-часниковий.
Це дуже смачно, а головне корисно, і навіть можна сказати дієтичне. Все печиво і без зайвого жиру.
Приємного апетиту!