1. Рибне промийте, обсушіть, приправте спеціями і сіллю за смаком. Викладіть у форму для запікання. Збризніть трохи оливковою олією.
2. Буряк очистіть, наріжте кружальцями (так швидше запечеться). Перекладіть буряк у форму поруч з рибою.
3. Запікайте рибу і овочі до готовності.
4. Зверху покладіть буряк і пластівці гострого перцю. Надішліть готуватися на 15-20 хвилин в духову шафу при середньому температурному показника. Яблука промийте, видаліть серцевину, наріжте куликами. Запечену буряк наріжте кубиками, такого ж розміру як і яблуко.
5. Перемішайте яблуко з буряком. Додайте рубаною петрушки або іншої зелені. Заправте салат оливковою олією, посоліть за смаком.
6. Викладіть теплу рибу на тарілку. Зверху викладіть фруктово-овочевий салат. Подавайте блюдо з скибочками лимона або лайма. Приємного апетиту!