Нічого складного в приготуванні страви немає. Треба лише приправити запекаемые продукти і поставити в духову піч на 30-40 хвилин.
Інгредієнти
Риба (будь-яка ) – 3-4шт Скільки порцій збираєтеся готувати,стільки риби і потрібно | |
Картопля – 4 шт | |
Сіль – 1/2 ч. л. за смаком | |
Перець чорний мелений – 1/2 ч. л. за смаком | |
Петрушка свіжа – 1/2 пучка може бути інша зелень | |
Олія соняшникова – 1 ст. л. або оливкова |
Запечена риба дуже добре підходить і на обід і на святкову вечерю. Подібні рецепти повинні бути в скарбничці кожної господині.
Перш ніж приступити до пригтовлению, рекомендується заздалегідь очистити і помити рибу. Якщо риба заморожена, то, відповідно, дочекатися повного розморожування продукту.
Покроковий рецепт
Заздалегідь очищеную і помиту рибу потрібно приправити сіллю, перцем і приправою для риби. Гарненько обваляти рибу в приправах і залишити так на кілька хвилин.
Те ж саме робимо з очищеним і нарізаною картоплею.
Підготовлені продукти викладаємо в посуд для запікання, заздалегідь змастивши її олією. І відправляємо в духовку.
Якщо раптом відчуєте, що риба знизу запікається краще, ніж зверху, то приблизно через 20 хвилин-переверніть. Запікати страву потрібно до тих пір , поки риба і картопля не почервоніють. Перед тим, як подати на стіл, можете прикрасити рибу свіжою січеною зеленню. Приємного апетиту!